lördag, januari 03, 2009

När cykeln arbetar åt dig

Vintercykeln inser att den inte är så het och försöker mer eller mindre lyckat satsa på en ny aerodynamiskt utformning. Natur och cykel i samklang kanske? Undrar om jag ska se det här som ett tecken på att det är dags att uppdatera något?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du kanske inte visste det: du ska köpa en tempocykel, jue! Det däringa på bilden har du väl tvättat bort nu? /P

Anonym sa...

Och en cross med skärmar och kompislapp. /P

Anette Kiss sa...

Jo, eftersom tid och pengar är obegränsade resurser så ska jag ägna mitt liv åt att resa runt och cykla och köpa cyklar och cykelrelaterade ting. Jag kommer givetvis att se till att mina vänner får samma förutsättningar.

Om det av någon anledning inte är genomförbart just nu, får jag nöja mig med ett av alternativen så länge. Lutar snarare åt cross än tempo, men å andra sidan har jag ju aldrig testat tempo. Vem vet jag kanske också fastnar i träsket ;-)

Anonym sa...

Jag röstar för tempocykel. Jag kan faktiskt stå ut med att du inte har en ordentlig vintercykel och inga kompislappar så länge du håller dig bakom mig. Lider mer av att du inte har en tempohoj - för jag vet att du kommer att gilla det. ;-) /P

Anette Kiss sa...

Hm, misstänker det också. När det blir varmare får vi åka ut och testa mig. Jag har möjligen häng på en till ett ok pris senare i år. Det kan bli en dyr upplevelse. Jag har förstått att man måste ha fräcka hjul osv, utöver benmuskler ;-)

...och ok, jag ska hålla mig bakom dig för det mesta. På vintern i alla fall.