onsdag, januari 28, 2009

Karriärbyte

Om det blir så att vi flyttar till Tadjikistan i höst så funderar jag på att plugga vidare. Varför sluta liksom? Just nu är jag inne på att läsa en distansutbildning och då förstås inom idrottsområdet. Skulle gärna läsa ämnen som idrottsfysiologi, träningslära och så vidare. Har sett att det ges diverse kurser på distans i till exempel Falun och Östersund och funderar på att söka.

Vet du något om kurser/utbildningar per distans i Falun eller Östersund - skriv gärna en rad. Eller har du kanske tips på andra utbildningar som kan genomföras på distans? Kanske genom något universitet i England eller annat engelskspråkigt land.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, du behöver några högskolepoäng. Utbildning är viktigt.

Jesper Sundewall sa...

Jag kanske tar det där med "livslång lärande" till en ny nivå. "livslång utbildning..."

Anonym sa...

Kolla utbildningar på University of Colorado i Boulder. Var i stan 2 ggr och det verkade som de bara idrottade på den skolan...!
Sen att Garmin-Chipotle, VeloNews, plus en massa proffs och annat cykelrelaterat har sin bas där kanske bättrar på oddsen för att hitta nåt intressant.

Anonym sa...

Jag älskar förändringar så kör hårt dyre son

Anonym sa...

Ett ickeproblem, vem vill flytta till långbortistan?

Jesper Sundewall sa...

Klart man vill flytta till Långtbortistan. Fatta att inte behöva jobba för sin försörjning och kunna träna hur mycket som helst. Samt att vidareutbilda sig utan att dra på sig studielån. Jag tycker det låter ganska sweet när jag beskriver det så...

Anonym sa...

Har de asfalt eller måste du (hemska tanke :-)) skaffa en mountainbike??

Jesper Sundewall sa...

Joachim: Kan bli så att den hemska tanken blir verklighet... Men visst har de asfalt, tror dock att cyklingen bredvid den kan vara roligare!

Anonym sa...

Skulle inte flytta till ett underutvecklat land för alla pengar i världen, bekvämligheten i vår del av världen är gud!

Jesper Sundewall sa...

Anonym: Smaken är som baken, och det är risky business att kalla andra länder för underutvecklade. Fattiga kanske, men underutvecklade - nja...