lördag, januari 03, 2009

Kall, blöt runda

Efter två fina rundor - En på nyårsaftonsmorgon i gott sällskap, där det ena av dagens tolvslag firades med java på Salami i Bjärred (länge leve deras öppettider) och en solorunda i strålande sol som reflekterades i iskristaller i omgivningen nyårsdagens eftermiddag, så är jag inställd på sol och lätt vind.

Så var fallet icke idag och trots en tråkig väderprognos gav jag mig ut. Jag får tacka Anders för det. Hade det inte varit för att han också skulle ge sig ut på FitForFights lördagsdistanspass hade jag inte fått mina 210 min cykling, varav den sista timmen med genomvåta, iskalla vantar. Bortsett från den malörten i dagens bägare så är jag nöjd med att jag gav mig ut. Det var en acceptabel runda. På något sätt så klarade vi oss ganska bra från vinden. Jo, väl hemkommen hade jag väl gärna sluppit att skölja av allt salt på all utrustning, men annars vidhåller jag att det var en runda som ändå var rätt trevlig. Sällskapet och val av runda hjälpte självklart till en hel del. Tack för det.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Tack själv för en trevlig & bra runda. Hade inte vi kommit överens att åka till Lödde så hade jag legat kvar i sängen. Nu börjar min kropp tina och jag är nöjd att rört på mig.

Ses nästa lördag
.Anders

Anette Kiss sa...

Det låter bra. Funderar faktiskt på att ge mig ut en liten runda idag med, men det är nog bara soluppgången som förvirrar mig ;-)

Anonym sa...

Vi var allt lite oroliga för dig Anders, det känns ju inte optimalt att lämna en trött kompis ensam ute på en snöig åker. Bra att du kommit tillbaka till civilisationen.
/Petter

Unknown sa...

Jag var bara lite tom. När jag slog av på tempot kom jag igång igen och jag kom till bilen i kallt men bra skick. Nästa vecka blir det bättre.