torsdag, februari 12, 2009

Fruktansvärt ont...

Dra på trissor vilken träningsvärk jag har efter gårdagens tyngdlyftningssession. Framför allt är det trapezius som är ömmare än ömmast. Kunde inte ana att de var så ovana vid kroppsarbete, har ju ändå spenderat en del tid i gymmet i vinter. Men just trapetsen kanske jag har missunnat lite.

Hur som helst. Idag är det dags för mitt första Hammarö Maxtest. I korthet går det ut på att jag värmer upp som för ett tempolopp och sen kör fyra minuter på tempohojjen flat out och kollar vilken snittwatt jag når. Sen skall jag göra detta test minst fyra gånger till innan Hammarö för att se om jag lyckas utveckla/trimma detaljer. För efter fyra minuter på prologen skall jag vara i mål.

Max.

6 kommentarer:

Tom sa...

Eller någon sekund innan tidtagaruret når 4 minuter kanske? :)

Men 4 blankt ska räcka långt det också.

Det är en fin prolog. Roligare finns inte.

Jesper Sundewall sa...

Ja, förra året hade jag blivit tvåa i senior på den tiden. Men visst, 3.55 hade ju suttit ännu finare!

Håller med - grym prologbana som passar mig fint.

Tom sa...

Ja, 4 minuter är ett bra riktmärke. Jag tror jag vann på ganska precis 4 minuter i seniorklassen 2005.

Bra idé med testet!

Anonym sa...

Kappmuskelpolisen!

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=672&a=692404

Vid kontrollen misstänkte poliserna att Jörgen Kruth kunde vara dopad. Enligt deras brottsanmälan framgår att Kruth "uppvisade tydliga tecken för detta". Tecknen bestod i att Kruth hade "väl utvecklade kappmuskler (nackmuskler) och väl utvecklad muskulatur i övrigt".

Roadrunner sa...

Själv funderar jag på att helt offra prologen. Den är rolig som prolog sett men jag har ändå inget att hämta där.

Väldigt intresserad av (och har press hemifrån)en SPA-kryssning som kommer tillbaks till Stockholm 15:45. Hinner man till prologstart i HammarÖ därifrån?

Anonym sa...

MO! Ruggigt skickliga poliser som kan se dopare så där! Visade sig ju att han hade en rejäl cocktail i sig oxå... Testar WADA K1-busar?
Alla dopingproblem i cykel är ju en sak, men när man hör lite om hur andra idrotter (inte slagsmål som K1) hanterar problemen så känns de lite amatörmässiga...
Läste att LA har blivit testad out-of-competition 16 ggr sedan september t ex.