torsdag, februari 19, 2009

Dagens intervaller

Avklarades på morgonspinning. Vi blandade 30/30 med några fem-minutare och lyckades i vanlig ordning bli duktigt trötta.

I morgon har jag nu tvingats till två möten så jag vet inte riktigt hur intervallträningen skall kunna klämmas in. Men in ska den. Basta! För sen är det vila i TVÅ hela dagar.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tränar di inget annat är intervaller just nu??

Jesper Sundewall sa...

Nej, på veckorna är det bara intervaller (på cykeln alltså). Övrig träning sparar jag till helgerna. Sitta på trainer alt ute i mörkret och köra lågintensivt har jag ingen lust med...

Anonym sa...

Förklara för mig, vad tränar man annat än intervaller? Dubbla frågetecken brukar nämligen innebära något mått av påstående i en fråga, så jag undrar vad du menar det är Jesper borde/skulle kunna träna?

Anonym sa...

Yo MO! Själv försöker jag variera träningen med 2 styrketräningspass/vecka, ett eller ett par medeldistans (1,5-2h) med några fartinslag 5-10 min, löpning (eller som ikväll nattorientering), innebandy, MTB-distans (fartlek/intervallträning), distans med sköna polare på söndagarna, intervaller (!) på Bosön och så naturligtvis ett par intervallpass på trainern varje vecka.
Omväxlingen gör att det faktiskt är kul nästan varje pass. Jag är djupt impad av Jesper som mentalt orkar köra så mycket trainer!
På tal om ingenting men kanske som inspiration för alla watt-älskare; såg på VeloNews video att Hushovd och Boonen ligger på ca 1600-1800 watt i spurterna.. "Hur länge då?" frågade reportern. "As long as it is needed..." sa Tomeke. Sug på den!