söndag, februari 15, 2009

Dagens distans

Fyra klubbmedlemmar på plats idag för 3,5 timmar runt Ingarö.

Distanspass är inget jag är sådär jätteförtjust i. Ofta så tänker jag från start en massa negativa tankar. Oj vad långt det är. Oj vad trött jag känner mig. Oj vad jag inte känner för att cykla. Oj har jag inte punka...

Men inte idag. Idag var jag bara glad. Munlädret gick på alla och timmarna flög iväg. Plötsligt var vi på väg hem igen. Och det var tur för då började jag bli trött.

Läste i DN igår att det hade öppnat ett nytt bageri i närheten av mig så jag gjorde ett stopp där och inhandlade surdegsbröd och semlor. En till mig och en till Sara. Sen var det go'fika för hela slanten. Bageriet kan varmt rekommenderas, helmysig inramning och goda semlor och gott bröd. Ligger på folkungagatan, ungefär vid hörnet erstagatan.

8 kommentarer:

Anonym sa...

"Oj vad långt det är. Oj vad trött jag känner mig. Oj vad jag inte känner för att cykla. Oj har jag inte punka."

Ossa! Jag är inte ensam.

Anonym sa...

Gillar man inte att cykla en härlig vinterdag som denna har man nog valt fel sport!

Jesper Sundewall sa...

MO: I know. Vi har förstått något som anonym inte har. Varför gör vi det? Det är vår hemlighet...

Anette Kiss sa...

Förstått vad? Att det är roligare att sitta inne på sin trainer och köra intervaller? ;-)

...men jag dömer ingen. Din trainerträning ska ju ta dig till tätplacering i prologen. Ju!!

Anonym sa...

Sitta på trainer inomhus en dag som igår handlar bara om bekvämlighet. Bekvämlighet har dock aldrig producerat några framgångsrika cyklister (eller andra konditionsidrottar heller för den delen)

Jesper Sundewall sa...

Anette: Det läskiga är att jag ibland tycker det... Särskilt med min nya kompis Mr Watt. Vi skall leka igen i eftermiddag. Behöver jag fler kompisar?

Anonym: Sluta sura för guds skull! Jag vet inte hur du är konstruerad men intervaller på +90% är allt annat än bekvämt för mina kycklingklubbor.

Anonym sa...

Jag börjar tro att anonym är samma person över hela internet. Sannolikheten att det ska komma något dumt från anonym är nämligen oändligt mycket högre än från folk som har vett att nyttja funktionen att skriva en ett namn eller signatur som åsikten i fråga kan spåras till.

Helvete, jag blir nästan förbannad. Måste snarast ta mig en snus.

Anonym sa...

Distanspass med trevligt sällskap och finväder gör nog att det känns lättare att ge sig ut nästa gång Jesper!
Bara det att köra i dagsljus och med sällskap känns som en lyx under vintern...
Sedan handlar det ju inte om antingen trainer ELLER distans - tillsammans skapar de en tjusig mix som kommer synas i resultatlistan 3 maj!