onsdag, februari 18, 2009

Com Hem helvetes jävla skit

För andra gången i rad så har Com Hems inspelning fallerat. Vad är poängen med att kunna bestämma inspelning av ett visst program om inte systemet kan känna av när programmet drar över tiden? Nu fick jag med allt av Tour of California förutom sista 10 minuterna. Jag fick alltså med allt det ointressanta (undantaget Leipheimers krasch) och missade den roliga upplösningen.

Jag som ville se Mighty Thor smiska på den lille Cavendish (som inte är mycket längre än mig själv även om uppgifterna varierar från 170-175 centimeter - jag gissar på det lägre för han ser liten ut på hojjen).

Bifogar en bild på Thor när han inte var så mighty - när han rullade förbi sist av alla i gruppetton upför Galibier. Jag tyckte vi hade ett litet "moment" där han och jag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag har skapat en egen definition av vad som är lagligt i piratkopieringsvärlden.

Om man har alla de resurser som krävs för att spela in ett program från TV, gällande allt från en kanal som sänder till något slags lagringsmedia samt programmerat en timer för att göra detta - då är det lagligt att skita i det och istället ladda ner eländet från t3h Intraweb.

Versus brukar ligga ute kort efter sändningen. Seså, ladda ner nu.