tisdag, juni 23, 2009

Tippar SM

Att göra listan på jobbet har fått sig en riktig omgång och efter att ha bockat av alla saker utom en unnar jag mig lite cykelsurfande.

I veckan är det SM i Götene. Jag tror tempoloppet inte bjuder på några stora överraskningar utan Fredrik Ericsson försvarar sitt SM-guld från ifjol. Enda stora hotet är Gustav Larsson och han är inte föranmäld. Mitt hjärta klappar för Lövkvist, men jag tror inte riktigt på honom.

Däremot är jag helt övertygad om att det är Thomas som tar hem linjet. Det är mellan Cykelcity och Capinordic som kampen kommer stå och jag tror Thomas går segrande ur den striden. Om han missar blir det någon av bröderna Stevenson som tar hem det. U23 guldet går till Vallentuna av den enkla anledningen att de starka yngre förmågorna i Cykelcity och Capinordic kommer att få köra slut på sig för att säkra seniorsegern. Vallentuna räcker tyvärr inte till för att slåss om det stora guldet, men belönas istället med U23 guld.

På damsidan blir det en dubbel för Emma, allt annat vore vansinne att tippa. Hon sopar hem tempot lika lätt som ifjol och kommer köra skiten ur alla på linjeloppet.

Vad tror ni?

2 kommentarer:

Johan sa...

En grupp kommer spurta om och tyvärr inget guld för Gotland.

Per M sa...

Tragiskt att svensk damcykling bara hart en och sedan ingenting.