torsdag, juni 11, 2009

Drygt en vecka kvar

En vecka drygt kvar till ett av årets största mål - Solleröloppet. Preliminära startlistor ligger uppe på Sollerö IFs hemsida.

Jag säger bara herregud - det kommer bli stenhårt.

I seniorklassen, där vi kör, är det 137 föranmälda och många bra namn på startlinjen. Vi har börjat skissa på en taktik och har klart för oss hur vi vill påverka loppet. Förra årets misstag skall inte upprepas. Men det är många om budet och det kommer vara lättare sagt än gjort att få loppet dit vi vill.

Jag är ohyggligt glad att jag inte kör elit för där skulle jag ha ännu mindre än normalt att hämta. Capinordic kommer hem med sina starkaste svensknamn. Detta kombinerat med ett urstarkt Cykelcity och hemmasonen Axelsson på startlinjen bådar för grym slakt i backarna.

3 kommentarer:

Joachim sa...

Å så får vi ju chansen att få dam-stryk! Camilla Larsson startnummer 300...
Kul för Alex att få sällskap i ECI i elit
Imponerande om Sveriges kanske just nu bästa MTB-åkare, Mattias Wengelin kommer till start i Elit efter vurpan på Lida Loop i söndags:
http://www.henrikoijer.com/Wengelin.jpg

Roadrunner sa...

Elit på Sollerön brukar vara lite slaktbetonat eftersom det alltid är något proffs hemma och kör.

Själv har jag valt att köra i Senior på Sollerö för att hinna iväg och fira lite midsommar också, dessutom betyder det ju att man kan vara med och köra lite :-P

Ska inte heller göra samma misstagsom ifjol, sitta i klungan och bara transportera sig hem sög! Tror inte nån komemr bara släppa iväg folk på det viset iår.

Ska dessutom INTE ladda med eller använda Vitargo iår!!!!

Jesper Sundewall sa...

Ha ha Peter, nej jag kommer ihåg hur du mådde därefter... Bra att vi är ense om att inte upprepa fjolårets fadäs - det lär som sagt bli åka av. I alla klasser!