onsdag, juni 24, 2009

Cykelsmak

Alltså det var nog inte bara den här med en en infektion i kroppen som väntade på att bryta ut som gjorde att Gran Fondot i Falun fick en så motionsloppsbetonad utgång. Jag har ju inte heller varit ett under till cyklist, som i sadeln producerat den ena effektiva cykeltimmen efter den andra. Det har väl snarare varit ganska få timmar med tanke på årstiden, men det händer så mycket annat. Det går dessutom att ha lite cykeltema på tillvaron trots att aktiv tid på vägarna är sorgligt låg.

Vad kan man göra då för att få lite cykelsmak i tillvaron mellan allt annat som pressas in i livet?

Man kan begrunda den här parkeringsskylten. Här fick bilar stå hur länge de ville, men en liten oskyldig cykel får högst parkeras i 30 minuter. Det kanske är en uppmaning till att få ut cyklarna på vägarna istället. Att användas istället för att parkeras.


Eller kan man beundra en fint dekorerad husbil. Lägg märke till temat Tour de France med poängtröjan, bergatröjan och ledartröjan samlade.


Sedan kan man notera att chokladbutiken tycker att uppmärksamhet, det får man genom en udda cykel i skyltfönstret.


Alla bilderna är tagna under midsommarhelgen när tre set med cykelkläder packades ned och endast ett set användes.

4 kommentarer:

Jögga sa...

Mitt cyklande har bara blivit ca 500...km... Så det är tur att P-skylten inte står i närheten av mina cyklar;-). En lååång förkylning har hållit mig borta från sadeln, men snart så kanske det blir läge för Rs:en igen.
Fast det är ju EM snart, och då ska man visst putsa cyklar igen;-)

Jesper Sundewall sa...

Jag noterar snarare att poängtröjan är avhängd av både gul och prickig - men det kanske är Petacchi som har den?

Anette Kiss sa...

Jeppe - bilen är nog till salu till rätt pris. Letar du fortfarande husbil kan den bli din.

Jögga - Niklas och Björn kände lite på min R3, nickade och sa samstämmigt "Cykelvård!". Sagt och gjort - Nu ska hjulen lämnas in. Sa jag att uppspänd i mekstället har jag inget frihjul, dvs bakhjulet följer följer med när man trampar bakåt? Så uppför sig inte mina andra hjul. Krya på dig. Du kommer att vara frisk lagom till vinden antar bekvämare styrka och solen visar sig lite mer igen. Hur var det nu - Blir det någon cykelresa? Det är du säkert värd :-)

Jögga sa...

En kärvande body är aldrig kul, förhoppningsvis är den lätt att ta isär...
Mina cykelresor i år kommer bara bestå av dom som går i landslagets regi. Det blir ju inte så mycket cyklande för egen del, men är jäkligt kul iaf :-). EM för J/U23 går i Belgien nästa vecka och vi åker iväg på söndag ;-). Om det finns möjlighet att koppla upp sig till omvärlden på hotellet, får jag väl försöka egga er lite ;-)
Min träning borde kunna komma igång efter denna resa, och då blir det väl som att börja om på nytt...