torsdag, januari 21, 2010

Angående Cykelcitys cykelval

Då mitt inlägg om Håkan Perssons (Cykelcity Lund) cykelval under lägret på Gran Canaria tycks ha upprört en del känslor hos teamet (se Teamets hemsida) så känner jag mig nödgad att gå ut med en förklaring.

Jag tyckte i grunden att det var lustigt att Cykelcitys starke man valde att köra på en Cannondale, ett märke som butiken inte ens säljer. Detta sagt så tycker jag inte att det är en stor skandal, utan det var något jag sa med ett stort mått av skämt i tangenterna. Av reaktionerna att döma så verkar dock frågan känslig för Cykelcity.

Min spaning var snarare en spaning a la Daniel Rytz prylblogg där han brukar göra oss uppmärksamma på när proffsstallen avviker från sina gängse sponsorprylar och kör med specialkittade cyklar.

Så jag är ledsen om det skämtsamma i mitt inlägg inte nådde fram, särskilt om du Håkan har tagit illa upp. Jag tycker inte att det är en skandal av grova mått. Jag antar att jag bara är borstkämd med att se Håkan cykla på den senaste överpimpade De Rosan eller Cervelon vilket är vad jag mer förknippar honom med.

5 kommentarer:

Christer sa...

:-)
Hur kunde man missa att det inte var allvarligt skrivet...?

Jesper Sundewall sa...

Jag vet inte, men vi bör nog alla slå ett slag för mer humor i cykelsverige...

Roadrunner sa...

Din blogg är ju iallafall nogrannt följd och gransad, kan man ju se som positivt ;-)

Jonas sa...

Underbart att de tog det på allvar! Cykelmuppar börjar bli en maktfaktor inom cybercykelkretsar! :-)

Jesper Sundewall sa...

Peter, Jonas: Eller hur. NU är det dags att sikta högre.