lördag, november 07, 2009

Fraktur

Provade springa idag för att se om det gick bra. Det gjorde det inte och foten gör mer ont än tidigare. Efter att ha läst på lite har jag nu självställd diagnos "stressfraktur" (som skall verifieras av min muppiga bror som är något av en auktoritet på idrottsskador). Eftersom jag aldrig tidigare i mitt liv brutit ett ben så är jag som ni förstår lite exalterad. I skolan var jag alltid avundsjuk på ungarna som fick gå i gips och jag hoppades att jag också skulle bryta armen någon gång.

Stressfraktur i foten är dock inget som gipsas så jag får mest gå runt och småhalta och se ut som att jag har ett ghetto limp.

3 kommentarer:

Jögga sa...

Då kanske man ska gratulera till den första frakturen även om det "bara" är en stressfraktur... ;-)

Öijer sa...

Jag trodde också att jag kunde ha en stressfraktur i foten. Men efter att ha bloggat om det fick jag en del tips, och voltaren gel tog ner svullnaden och värsta värken. Nu gör det bara ont om jag trycker på det stället som gjorde ont.

Jesper Sundewall sa...

Konsulterade expertis igår och det kanske inte är en fraktur trots allt. Tack för tipset Henrik, det ligger en voltarensalva här och skräpar som genast skall provas.