tisdag, januari 15, 2008

Ny logotyp på sidan

Den uppmärksamme och återkommande läsaren har kanske redan lagt märke till att vi har en ny logo under våra partners. Det är Kalas Unique Cyclewear som gör sig så fint på vår blogg. Kalas cykelkläder har sina anor i Tjeckoslovakien, där den före detta elitcyklisten Čestmír Kalaš grundade sitt företag. När norrmannen Thor Haraldsen använde sig av cykelkläder från Kalas under sin resa ”Cycle to China, 2000 – A friendship Tour”, var han så nöjd att det så småningom slutade med att han grundade Kalas Unique Sportswear, som arbetar med att ta fram teamkläder till både små och stora klubbar och föreningar av olika slag.

Förutom självklarheter som kvalitet och funktion vill man också understryka sin flexibilitet då det gäller att ta fram teamkläder enligt önskemål. Flera gånger dyker orden skräddarsydda och skräddarsytt upp och de säger själva att de är specialister på design av teamkläder.

Det jag framför allt minns när vi tog fram vår teamtröja till cykelmuppar.se är det goda bemötande som vi fick och den ansträngning som företagets svenske representant Jonas Gunnarsson gjorde, för att vi skulle hinna få våra tröjor i tid inför vår resa ”Cykelmupparna i Frankrike 2007”. Resan hade ju inte varit fullt så bra som den var, om vi inte hade kunnat vara så här fina när vi stod på Galibier och tittade på en TdF etapp.
Förutom att vi cykelmuppar kan rekomendera produkt och företag, så finns det en sak till att ha i åtanke och jag tycker det känns tryggt att företaget står för nedanstående citat.

Vi garanterar att alla våra produkter är tillverkade av endast vuxna medarbetare. Ingen tillverkning görs i form av slav- eller barnarbete..”

Inga kommentarer: