torsdag, januari 03, 2008

Och så var det ett nytt år

Välkommen in i det nya året, god fortsättning och så. Det är så trevligt att läsa kommentarer, hälsningar med mera från våra läsare.

Idag skall jag skriva om vintercykling. Som jag har berättat tidigare kommer jag inte vintercykla så mycket i år eftersom jag skall åka iväg större delen av vintern. Men fram till jag åker om några veckor så kanske några pass hinns med.

Vis av erfarenheten från före jul då jag frös som en galning inhandlade jag inför helgens bravader lite nya kläder.

Först köpte jag ett par hummerhandskar. Alltså sådana där med tre fingrar. Tummen för sig och sen får de andra i par samsas med varandra. Funktion och värme var prio ett, men sen tycker jag också att det ser ganska roligt ut.

Sen funderade jag på elsulor för jag tycker inte om att ha kalla fötter. Men efter att ha konstaterat att de kostar över tusenlappen så gick jag istället på ett par windstopperstrumpor och ett par yllestrumpor. Båda skall klämmas ner i sommarskon och sen skoöverdrag på det. Vilka grejer det finns.

Måhända en smula lyxigt att köpa saker för tusen spänn när jag kanske kommer cykla utomhus tre gånger till innan jag åker - men vad göra?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kolla www.rejmo.se - billiga elsulor som fungerar hyggligt.

Jesper Sundewall sa...

Tack för tipset!