måndag, maj 26, 2008

Falkenloppet 8 juni 2008

Visst har jag ett ego och om det blir lite ompysslat så faller jag till föga. Jag fick en fin inbjudan till Falkenloppet och samtidigt en förfrågan om jag inte kunde nämna loppet här på bloggen och självklart kan jag det. Här kan ni hitta inbjudan eller gå in och läs mer på Falkens hemsida.

Egentligen skulle jag kanske inte göra det för det minskar ju mina chanser att vinna det finfina priset som jag suktar efter. Hemskt ledsen grabbar (eller inte), men det här är inget för er.

Fast ge inte upp helt och hållet. Det kanske går att få vara med i utlottningen fast man är grabb om man kör kompakt*.

* Här vill jag förtydliga att jag tycker att kompakt är alldeles underbart förträffligt och jättebra på alla sätt och vis i vissa uppförsbackar, men vissa Falkenmedlemmar kan ha vissa förbehåll mot användandet av denna utformningen av vevparti.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nämen menar du på allvar att du kommer upp till Stockholm nästa helg och kör lite cykel???! Dåååå blir jag glad!! YES YES YES!!
/Silva

Anette Kiss sa...

Nej Silva :´(
Det blir inget lopp för mig i Stockholm, för jag ska spara pengar till andra ädla mål. Gran Fondo 5 Terre i september kräver en viss ekonomisk planering.

Sedan har jag en inbjudan till Freiburg och för att delta i något roligt lopp där el Norditalien el Schweiz (vill dit mé jue). Så mycket att göra och så lite tid.

Pyrenéerna nästa år??

Hoppas du vinner resan :-D