onsdag, mars 19, 2008

Tävlingspremiär

Ok, fdmcycling.com suger.

Som ni vet så var det tänkt att jag skulle göra tävlingspremiär idag. I Dallas.

På hemsidan stod det "we race rain or shine". Alltå åkte jag dit fastän det hällregnat och åskat hela dagen. Lagom till ankomst slutar det regna för första gången på 12 timmar. Jag blir hoppfull och tänker att nu jävlar. Adrenalinet rusar till.

Men vad möter oss jo nämligen just INGEN. Det är inte en själ där. Ok om det nu inte kommer några cyklister men man förväntar sig ju ändå att sekretariatet skall vara där om det nu raceas i "rain or shine". Men icke - bara vi där.

Så det blev 1,5 timmars bilåkande och en del upphetsning helt i onödan. Vi har dokumenterat det hela i en liten film som kommer snart snart.

I morgon bär det av till Austin Hill Country där vi skall bo på farm. Och cykla.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Trist med tävlingen men det ser ut att vara ett bra ställe att träna på med många bra alternativ på rundor. Nu när ni är i Texas kanske ni stöter på Lance Armstrong. Om ni gör det får ni hälsa från svensken som slog följe med honom och Roberto Heras på en träningstur till L'alpe-d'Huez 2001 ;)

Anonym sa...

Anonym: Det var väldans - hur längen hängde du med dem...?

Anonym sa...

Heras släppte redan i roten och jag satt med Armstrong knappt halvvägs upp till toppen. Intressant att följa en liten del av hans minutiösa förberedelser inför touren. Han hade radiokontakt med Bruyneel som satt i bil bakom och de diskuterade vissa delar av stigningen. Lite "psykande" att sitta på nära max samtidigt som Armstrong till synes oberörd diskuterar med sin sportdirektör...

MVH Anonym ;)