söndag, mars 30, 2008

För allt i världen låt cyklister cykla

Cyklister är fulla av energi och de är bra på att cykla och att fika. Du kanske tror att alla cyklister är ganska oförargliga av naturen. Skenet bedrar, vilket du kan se av följande händelsekedja som utspelades under en dag som inte innehöll tillräckligt mycket cykelaktivitet.

Det hela började med en kaffe och sol i väntan på att bussen skulle komma och hämta cyklisterna på väg tillbaka till Sverige. Med under fikat fanns en kartong som alldeles nyss hade innehållit ett par nya cykelskor. Lite missriktad energi, ett förstoringsglas, nyss nämnda låda, vistelsens bästa soldag och vips så var en del cyklister sysselsatta.Fokusera solstrålen.



Jo det fungerar och ruggigt snabbt, men vad händer med växten?


...eller plasten? Fast det är ingen bra idé att bränna hål på duken och relativt snabbt hade en anordning för plastbränning skapats.
Ganska snart kom bussen och förhindrade vidare utforskning av vad som är lämpligt att bränna eller inte, men är du säker på att du skulle vilja låta sådana här sysslolösa rackare härja fritt. Notera den intensivt koncentrerade blicken och tvåhandsgreppet. Bäst att låta cyklister lägga energin på att cykla istället.

Inga kommentarer: