tisdag, mars 04, 2008

Kallt här och bara 5 grader i Rimini!


Imorse rann solstrålarna över skogsdungen utanför min lägenhet. Då måste man visst förbereda sig för att ut och cykla. Mjukast och mest medkännande på vägen idag var jag. För kallt? Jovisst, men oj vad jag lyssnade på min kropp och vi kommunicerade intensivt.

"Nejmen kroppen, är du lite trött och tycker du att det är lite kallt i luftrören igen? Jamen då ser vi genast till att ta det lite lugnare. Sådärja, om vi ändå kör i pulszon 2 kanske vi kan ta en lite längre väg hem - eller hur. Bara någon liten mil till."

Jag lyckades hålla mig på vägarna i två timmar innan jag kände att det var dags att ta närmsta vägen hem och det var ljust nästan hela turen. Bara tacka och ta emot.

För en tid sedan när jag inte var ute och cyklade utan istället kanaliserade mitt deperata cykelintresse via nätet (inte riktigt samma sak) så la jag, för att illustrera mitt tillstånd, in en länk om artistisk cykling. I söndags så publicerade Christer Hedberg, ni vet PBP-Christer, en bild från sin tid som aktiv under en gyllene dansera. Pusselbitarna föll ofrånkomligen på plats. Du har ju tidigare visat intresse för balansakter. DansKingen - Den här länken är till dig. Du kan kombinera dina intressen dans och cykling genom något som det här. Inte riktigt min grej, men visst är det imponerande, fast kanske inte så "hårt", liksom... Inte.

Det är mindre än två veckor kvar till avresa till Italien. Hmmm.. Otroligt att vi är så många. Åtminstone under den första veckan. Ett tips - Titta inte på väderprognosen för Rimini just idag. Har vi någon massör med på resan? Det kanske fortfarande finns tid att ta en intensivkurs om någon skulle vara intresserad och ett tips är att fokusera på benmuskler.

Verkar bli rätt okay väder imorgon med. Nu ska jag kommunicera lite med luftrören och lyssna intensivt på vad de vill förmedla mig angående sitt allmäntillstånd.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha! Jag har lyckats komma med på Cykelmupp-sajten. Yess!!! :-)

Anonym sa...

Dom bara MÅSTE vara tyskar de där gubbarna!

Anette Kiss sa...

Men Christer, som cykelkändis är det sådant som du får räkna med.

Tittar du till vänster så ser du ditt namn under "Bloggar värda ett besök" och den hänvisningen har ju legat där hur länge som helst.

Även om passet visar något annat, så har de definitivt tyska gener i sig. Coola fixietyper;)