torsdag, oktober 30, 2008

Iväg igen

Det är mycket nu. Jag jobbar mycket och det kommer jag göra fram till februari - allt annat än opti med tanke på vinterträningen. Men så är det och förhoppningsvis får jag skörda frukterna av det nästa år.

Sen är det mycket med allt annat också. Jag har blivit sambo och flyttat in i interimsboende (halfway house?). Och sen har vi köpt lägenhet som vi flyttar till den 14 december. Allt det här är ju bara roligt, men oj vad mycket tid det tar.

Och i morgon åker jag till Zambia. Det kan ju låta godare än gött när man tittar ut genom fönstret och ser att det är kallt kallt kallt på andra sidan glaset. Nu väntar sommarcykling i 18 dagar. Kommer förhoppningsvis hem med feta cykelränder som sitter så inbrända att de håller hela vintern.

Men det blir tråkigt att åka av anledningen att det alltid är lite ensamt - och särskilt så nu när man har någon som går hemma och saknar en. Och som jag kommer sakna. Kolfiber i all ära, men det är inget universalsubstitut.

1 kommentar:

Anonym sa...

Om din bränna blir för snygg kommer jag med största sannolikhet lägga mig med klubbstället på i närmaste solarie. Jävlart säkert!