söndag, november 18, 2007

Teamtröjan på äventyr












Med till Jönköping följde min ena teamtröja, för stödmuppen Silva behövde prova den, så att hon kan beställa rätt storlek till nästa omgång, som vi kommer att beställa förr eller senare. Det visade sig vara ett bra drag, för om man gick bort till Kalas Unique Sportswears monter iklädd en Kalaströja, så fick man en signerad bok som handlar om en fantastisk cykelresa från Norge, genom Ryssland, Sibirien och Mongoliet med avslut i Beijing, Kina. Jag hade nöjet att prata med Thor Haraldson, som gjort resan och jag kan säga att han kommer ingalunga att slå sig till ro med det. Det finns redan färdiga planer på nästa tur. En person som inspirerar.

Sedan ville jag passa på att ta tillfället att träffa Kalas egen Jonas Gunnarsson, som jag tidigare bara hade haft kontakt med via mail och telefon och tacka honom då han hjälpte oss att snabbt ta fram teamtröjan inför ”Cykelmupparna i Frankrike 2007”. Vi hade inte lång framförhållning, men Jonas såg till att det hela kunde lösas och skickade oss referensexemplar, så att vi kunde beställa rätt storlekar inför resan. Jonas å andra sidan menade att han kände sig hedrad, eftersom Kalas valdes ut för att tillhandahålla den första egna teamtröja åt cykelmuppar.se. Idel samförstånd alltså.
En tröja till som jag vill passa på att visa är den här, som jag fick av Per-Håkan Östman (som startade CykelTours). Den gick jag också runt med en stund på mässan. CykelTours är ett företag som jag gärna stödjer och dessutom, över alla under, tröjan fanns kvar i min storlek. Tack Per-Håkan .

4 kommentarer:

Jesper Sundewall sa...

Verkar som du har det bra i bibelbältet! Fint att se att tröjan inte bara turnerar runt i Afrika utan även på hemmaplan.

Anette Kiss sa...

Våra tröjor är rätt vittberesta helt enkelt. Frankrike, italien, Zambia och så nu Småland. Dä ä fint dä!

Simon Wiberg sa...

Jag vill bara tillägga att det finns en tröja i Brasilien också

Anette Kiss sa...

Hm, vi har inte täckt in alla värlsdelar ännu...