tisdag, april 17, 2007

Bra saker och dåliga saker

Negativt: Jag mår inte bra idag! Ont i magen, lätt illamående, huvudvärk och irriterade bihålor. Detta hade jag dock lätt kunnat stå ut med, men till råga på allt så är min vilopuls klart förhöjd. Som de flesta vet så rekomenderas det inte att man tränar med förhöjd vilopuls. Plötsligt blev jag så eländigt mycket sjukare! Storformen kändes ju som den var inom räckhåll. Jag har inte tid att vara sjuk!! Men jag är inte orolig (läs inte inte). Naturligtvis kommer jag troligen att vara frisk imorgon eftersom jag är så förståndig och vilar idag.


Positivt: Idag kom de sista delarna till min nya cykel. De externa vevlagerhylsorna är äntligen här! Jag fick även de nya fulhjulen till min gamla Pinta, så att jag nu kan flytta mina Zonda till den nya. Äntligen skall drömmen bli verklighet!



Negativt: Min kompis och tillika cykelmupp Simon är inte hemmaför att hjälpa mig att montera ihop cykeln. Dålig tajming där! Som om inte det vore nog så kom mina saker levererade i en fruktansvärt ful låda. Ingen värdig resa för mina Campagnolo komponenter. Ord kan inte beskriva hur hemskt det såg ut så jag fick ta en bild. Det är som sagt ingen vacker syn, så jag vill passa på att varna känsliga läsare!




Positivt: Min familj kommer ner från Stockholm på fredag(en viss mupp fyller år). Det är alltid lika trevligt! Jesper(en annan mupp) har lovat att ta med sig sin nya cykel. Då får vi chansen att mäta våra krafter. Som synes börjar jag tunna ur rejält! Det är som bekant oftast bra för cykelformen.


Negativt: Jag måste städa mitt hem! Ytterligare en sak som har fått stå tillbaka i konkurrens med cykelintresset(inte bara själva cyklandet alltså). Min obehaglige lillebror verkar tyvärr vara i sitt livs form!

Inga kommentarer: