torsdag, september 24, 2009

Hemsidor och VM-tempo

Lustigt hur svårt det skall vara att hitta startlistor över Tempoloppet i VM. Var inne på cyclingnews.com - ingen framgång. Kollade sen in den officiella hemsidan. Där hittade jag det efter lite letande, på en länk som ledde till UCI:s hemsida. Det är mångt lättare att hitta startlistor till vilken SCF tävling som helst jämfört med många stora internationella arrangemang. Har haft samma bekymmer vid tempolopp i touren, girot etc. När ett tempolopp tar större delen av dagen i anspråk, tävlingen pågår i FEM timmar - då vill man gärna kunna konsultera en startlista för att se när det är intressant att titta.

Hoppas Cancellara vinner. Köttbullen Grabsch får det för tungt uppför tror jag. Sen tror jag både Wiggins och Larsson kommer köra bra. Kanske Boasson Hagen också? Och hur roligt vore det inte om Fredrik Ericsson kunde ta sig in på topp 10.

2 kommentarer:

Roadrunner sa...

När alla andra sviker, då är det Cykelnytt som ställer upp:
http://www.cykelnytt.se/artikel.php?subaction=showfull&id=1253739573&archive=&start_from=&ucat=1&

Anonym sa...

Bojkotta cyclingnews som verkligen har tappat i kvalitet sedan de gjore om! Eller vad säger ni? På uci.ch hittar man åtminståne startlistor. Bra förslag på cykelnyhetssidor mottages tacksamt!

Martin