måndag, februari 11, 2008

Stödmuppen Silva har

Återigen har vår Stödmupp Silva Sjödin fattat tangentbordet och författat ett inlägg här på cykelmuppar.se. Hon minns tillbaka på 2007 och levererar ett insiderreportage från Svenska Cykeldagarna bland hedervärda aktiviteter och kända personers vanor.

Här kommer en Exklusiv rapport från ett spinningtillfälle i höstas
Det glada gänget från Göteborg som samlade in en massa stålar till förmån för Rosa Bandet, fick idén att fortsätta insamlingen genom att köra ett exklusivt spinningpasss i Jönköping, i samband med Svenska Cykeldagarna!

Självklart anmälde jag mig omgående! Va kul!! Att få träffa dessa inspirerande människor, träffa gamla bekantingar och alla nya glada positiva människor! Visste att en viss cykelmuppstjej var jääääättesugen på detta pass, men hon satt i en bil och hade en bit kvar när vi körde igång!

Så släpps nyheten, Mr Vacchi ska komma och delta och DIREKT växer hornen i pannan! Man har ju hört hur han klär sig när han ska ut och cykla! Så... ut med budskapet! Cykelbrallan ska sitta ut och in! Sagt och gjort!

Blev en hel del fnitter i omklädningsrummet vill jag lova! Sen stegade jag iväg. Vi blev färre och färre som skulle ställa upp på detta. ( Om det beror på att vissa är mer tjurskalliga än andra vet jag inte, och egentligen vill jag helst inte spekulera i det! )Vem möter man då när man är på väg till spinningsalen?? Jo Mr Vacchi himslef.. åh han stönade och mumlade nåt i stil med... "oohnoo.. not again.." typ..

Det blev ett roligt pass men jag kan ärligt erkänna att de extra cykelbrallorna åkte av ganska fort. Det blev helt enkelt för knöligt och bökigt att cykla med blöjan på utsidan... Extra tungt blev det när syret tog slut! Instruktören Alexander ritade smileys på fönstret, efter en timme slogs ventelationen igång och jag tror att ALLA drog en suck av lättnad när luften fylldes av syre igen!

Det här blev en kul start på en helg som ANDADES cykel i varenda por! Ser fram mot detta års upplaga av Svenska Cykeldagarna!

Silva (via Anette)

Inga kommentarer: