fredag, februari 08, 2008

Stödmuppen Silva reflekterar - Himla mycket snack om ben på sidan!!

Då hjälper vår Stödmupp Silva oss att förgylla bloggen igen. Hon vaknade till när vi började publicera bilder på vadmuskler och delar med sig av erfarenheter från cykelvärlden. Silva berättar:

Jag vill minnas en 'liten' kille med starka ben som absolut inte blivit av med oskulden i Italien.. Men han var intresserad, så intresserad så att halva församlingen av folk kom med goda råd och svar på alla hans frågor!! Att han dessutom trodde PB rand var något att vara stolt över gjorde ju att HELA församlingen tjöt av skratt. Hans min när han fick höra att PB rand rent av är ett skällsord är HELT obeskrivlig!!

Vill också minnas att Fröken Cykelmupp no 1, ganska ivrigt bad honom visa sina vader, hon satte sig ner på knä för att ta kort på den just nämda PBranden!! Flexa lite.. sa hon minsann!!

Efter det här mycket roliga samtalet i foajen på ett hotell i Italien så försvann unge herrn.. och kommer ner till frukost med nyrakade ben och en hel del skärsår runt knäna!
Att han blev smått förtjust över processen kan man INTE tvivla på... för ibland säger en bild mer än 1000 ord!!!

Nu.. bara FEM veckor kvar!!

Silva (via Anette)

Lite förtydligande från min sida kan vara på sin plats. Alltså, det var en jättefin PB-rand (på ett väldigt fint ben). Den täckte en stor yta av benet och i princip hela randen var väldigt tydlig. Det var ett jättefint foto som skulle ha publicerats här och nu, om jag inte hade förlorat mobiltelefonen med det väldigt fina fotot av den väldigt fina randen.

Bara 5 veckor kvar är det till en av de cykelresor som är inplanerad i år med CykelTours. Vi är några stycken som med obruten energi talar om för varandra hur lång tid det är kvar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är begreppet "PB-rand" så inarbetat att det inte behöver förklaras ytterligare? Lite kul att veta om "moderna" cyklister verkligen har koll på varifrån begreppet kommer!

"En som var med på PB-tiden ;)"

Anette Kiss sa...

Nej, det är det väl uppenbarligen inte eftersom Talangen på bilden inte visste vad det var. Det står för en tävlingsklass - pojkar B, men jag vet faktiskt inte vilken ålder det skulle innebära, bara att det är en smula yngre än vad både Silva, jag och Talangen är.

Du kanske kan upplysa oss (pretty please)? Det hade varit intressant att veta när uttrycket myntades egentligen. Någon som känner sig manad att upplysa oss ovetande?