torsdag, juni 24, 2010

Seniorcupen deltävling 4 - Solleröloppet


I morgon är det dags för anrika Solleröloppet, tillika den fjärde deltävlingen i Seniorcupen 2010. Att det lär bli en del förändringar råder det inget tvivel om, så vitt jag kan se kommer ingen från topp fyra till start. Glenn Dahl och Oskar Jeansson kör t.ex. båda stor-SM.

Med det inte sagt att det inte blir hårt. Brudpiga har många farliga cyklister med, likaså CK Valhall (t.ex Matti Scheffer) och CK Parr (Anders Juhlin). Åstorp ser också ut att kunna ställa till det i klungan med ett ovanligt stort gäng på plats. Borlänge får absolut inte räknas bort då de har 2007 års segrare i laget (Jonas Eriksson).

Outsiders från andra lag är t.ex Markus Schachtschabel från Borås (som imponerade på Kinnekulle), Jerker Strömqvist från Oskarshamn och bröderna Resar från hemmaklubben Sollerö IF. Från Cykelcity, som brukar vara starka på många tävlingar, dock inte Solleröloppet, tror jag nog mest på Ragnar Sylwan och Mario Toledo.

Sen hissar jag en liten varningsflagga också för Crescendos egen Joachim Lyth som visat finfin form på de senaste träningarna. Nu kommer han tyvärr helt ensam till start och får ett tufft jobb att bevaka alla övriga storfräsare.

Hoppas för allas skull att vädret blir bättre än i fjol!

Inga kommentarer: