onsdag, september 05, 2007

Det har börjat balla ur fullständigt

MO har kontakter som inte går av för hackor. En riktig cykelgud i Tyskland som verkar kunna ordna fram det mesta. Och det till bra priser också. Det har gjort att fler fått upp ögonen. Nu senast jag själv och alldeles innan hakade D på också.

Så det som ursprungligen b a r a var tänkt att bli en ny cykel (förvisso en Colnago C50) till MO har nu blivit en betydligt mer urballad historia. MO har valt ut både tränings- och racinghjul som inte går av för hackor (Campa Neutron Ultra respektive Bora Ultra). Själv är jag så nära att lägga en order på ett par spreulans nya Mavic R-Sys. Kolfiberekrar, kanttråd, 1350 gram... 30% styvare än Ksyrium ES... D är dock värst, han vill ha ett custombygge baserat på Tunenav, Sapimekrar och Corimas kolfiberfälgar. Det allra värsta är att han ska ha dem som träningshjul. Damn.

Så cykelguden, aka Henning, sitter nog i Schermbeck och gnuggar händerna. Och vi fortsätter fjäska och tillbe honom. Som MO sa: "man skall inga andra gudar hava".

2 kommentarer:

Unknown sa...

Men shit-pommes-frites vad det vattnas i munnen på en... Och jag erkänner utan omsvep, cykling handlar inte bara om träning, det är fanimej shopping när den är som bäst.

Jesper Sundewall sa...

Nej, visst gör det! Det handlar om att få utlopp för både sin shoppingmani och sina endorfiner...