fredag, oktober 29, 2010

Det dära cafeet

Var inne på Bianchis skrytshop igår. Den där som det bloggats om till höger och vänster - Bianchi Cafe & Cycles på Norrlandsgatan.

Jag har läst om alla bloggare som blev inbjudna på pressvisningen och kan inte hjälpa att tänka att något måste blivit fel eftersom jag inte var bjuden. Kom inbjudan bort i posten? Ses jag som en fri radikal i cykelsverige som man inte törs bjuda in?

För inte kan det väl vara så att jag överskattar mitt eget inflytande över svensk cykel? Omöjligt, det faller på sin egen orimlighet.

Men just ja, cafeet var det. Det var precis så snyggt som jag hade väntat mig. Och det bästa är att det ligger på behagligt avstånd från mitt jobb så jag kan rulta dit i tid och otid. Frågan är dock om det blir en flipp eller flopp och det låter jag vara osagt. Jag hoppas så klart på flipp, tycker det är en jättekul idé, men jag tror inte det är helt enkelt att få konceptet att flyga (med det menar jag att tjäna pengar på det). Nu kanske tanken inte är att tjäna stora pengar just där, utan att det går hyfsat runt, men genererar merförsäljning på andra håll.

Inga kommentarer: