tisdag, september 14, 2010

Nytt förlag och ny bok!

Nu är det dags att avslöja vad jag pratade om i kryptiska termer för några veckor sedan. Den 4 oktober släpper ett nytt förlag, SE Förlag, sin första bok "De som inte vann".

Releaseparty hålls samma kväll på Cykelcity, Södermannagatan 12 i Stockholm kl 18-20. Kom dit, mingla och köp ett signerat exemplar av boken!

De som inte vann - är något så ovanligt som en cykelroman skriven av debutanten Gabriella Ekström. Gabriella är född 1979 och bor med sambo, hund och papegoja i Bromma. Hon hade ingen tidigare koppling till cykelsporten när hon 1996 såg Giro d’Italia för första gången, men ändå blev hon kvar framför TV:n i timme efter timme.

“Det var den vackraste sport jag någonsin sett, det var omöjligt att inte bli huvudstupa förälskad i landskapet, historien och farten.”
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ur boken

Mathieu tittade överväldigad ut över publikhavet. Han rättade till glasögonen och klickade i foten i pedalen. Trots en lugn fasad skakade han inombords. Han var framme vid sina drömmars mål – Tour de France. I sällskap av tjugotvå lag fyllda med förväntansfulla cyklister rullade han iväg från Le Toquet för att ge sig ut på en resa via vindpinade kuster och stupande berg, Frankrike runt. Om tre veckor skulle han och alla andra cyklister utom en stå i Paris, som förlorare.
Ändå längtade han dit...


SE Förlag är grundat av mig själv och Mats-Olov Eriksson. Mer info och möjlighet att beställa boken kommer finnas på www.seforlag.se. Den kommer också säljas i utvalda cykelbutiker samt via större internetboklådor (Bokus, Adlibris etc).

Inga kommentarer: