måndag, mars 08, 2010

VCK.nu

Ni har väl inte missat att Vallentuna presenterat sitt elitlag för kommande säsong. Med pojkarna Morén och Dahlberg hemma från proffsäventyr i Norge och förstärkningar från bla Uppsala (Raux), Valhall (Svensson) och ECI (Gingsjö) så kan det bli ett riktigt roligt år för Vallentunapöjkarna. Nu har VCK ett par tempofantomer (Gingsjö och Eriksson) en ruggig allrounder (Morén) och en ypperlig spurtare (Dahlberg) att luta sig emot. Men med tanke på hur t.ex Cykelcity värvat så lär alla förstärkningar behövas.

Båda lagen ser starkare ut på papperet i år och det kan bli roligt att följa svensk elitcykel i år. Den enda stora frågan som jag har kvar är: Vart kör Andreas Lindén i år? Borås?

8 kommentarer:

Tom sa...

Japp, Borås CA.

Anonym sa...

Stevenson oxå i Borås Ca

Jesper Sundewall sa...

Aaaaah, nyheten var ute. Jag tycker elitsäsongen i sverige ser intressantare ut än på flera år. Det faktum att det är svårt att få proffskontrakt leder iaf till något positivt på hemmaplan!

Roadrunner sa...

Ett ovanligt bra tävlingsschema och rejäla förstärkningar i flera lag med många svenska ex-proffs hemma, kommer bli en hård säsong!

Tom sa...

Nej då Peter, det här fixar du!

Anonym sa...

Och nu har väl inte Uppsala några elit-/seniorcyklister kvar över huvud taget?

Jesper Sundewall sa...

Anonym: Det har jag inte koll på. Vad har hänt med deras starke man Mattsson?

Anonym sa...

Janne Mattsson kör nog fortsättningsvis på med halvfart. Jag tror cyklingen är sommaräning inför skidsäsongen nuförtiden. Sedan finns det en ung tjej som jag inte har riktigt koll på som kör för UCK. Och en juniortjej i Uni.

Det är med stor sorg man ser hur Uppsala-lagen sköter klubbarna. I och för sig är Uni en relativt stor veteranklubb, men annars är det väldigt dåligt med Uppsalacyklingen. För tio-femton år sedan fanns det åtminstone fem cyklister i varje ålderklass som tävlingscyklade. Men nu är det väldigt dåligt. Fast detta kanske gäller alla klubbar/städer.