måndag, mars 08, 2010

Ändrade planer

Idag var dagen då jag skulle träna satan. Först distanspass och sen ikväll cirkelträning. Totalt sex timmar hade jag tänkt. Det blev istället dagen då jag fick krypa upp för trappen utan att ha kommit ut på gatan.

Jag har många gånger trott att jag skall halka på cykelskornas klossar, men tills idag har jag varit förskonad. Nu är oskulden tagen. I min ambition att ta med mig soporna, hela tre påsar, samtidigt så slant jag med foten och satte mig i full kraft på mittentrappsteget. Det gjorde så jävla ont och jag låg och kved på marken i några minuter innan jag släpade mig in igen för tender loving care under Saras överinseende.

Nu ett par timmar senare har smärtan börjat lägga sig, så länge jag inte gör något dumt som att stå på ett ben eller liknande. Men en fin rövkaka har jag nog fått och eftersom jag inte var mitt i ett Tour de France så bestämde jag mig för att vila passar mycket bättre än att pressa den stackars rumpan till några bestående men.

Jag vet, det ser lite fjuttigt ut, men jag lovar att det gör ont.

3 kommentarer:

Joachim sa...

Vad är det där för en kroppsdel egentligen??!
Ta det lugnt framöver...

Johan sa...

Ja det såg verkligen fjuttigt ut. FÖrdelen när jag satte mig på arslet i 60km/h så fanns det inget skinn kvar att få någon blåkaka på..
Men underhållande att följa din (och Baxas) blogg =)

Kör hårt...

Jesper Sundewall sa...

Jag önskar bilden gav rättvisa åt min smärta!

Nåja, bortvaron blir kort. Det är redan bättre och kanske sitter jag i sadeln redan i morgon...