onsdag, september 10, 2008

Armstrong igen

Så nu var det bekräftat. Armstrong kör nästa år. Jag hoppas det inte leder till att Touren blir sådär tillknäppt som den var när han var som bäst. Och att Sastre, Schleck med flera på allvar utmanar honom och inte sitter på hjul och undrar "vad skall han göra härnäst?".

Undrar om Armstrong får köra Touren för Astana dock? De var ju inte inbjudna i år efter förra årets dopningsskandaler. Kanske ändras läget med Armstrong i lagupsställningen. Å andra sidan drog ju inte Lance och Le Blanc särskilt jämt under de år Armstrong dominerade Tour de France.

Nåja, spännande blir det.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det är bra så till vida att jag inte längre behöver ändre tempus på "Lance wears it" när jag ska motivera mina klädval. "Lance rode/wore/used it" låter inte lika bra.

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=xXMs1h6wMB0

Anonym sa...

Kunde han inte raka sig innan han spelar in en film som kommer ses av hela cykelvärlden?

Anonym sa...

Vore väl ändå osannolikt att tro att han kör för någon annan än Bruyneel?
UCI visste tydligen att nåt var i görningen när han för några månader sedan anmälde sig i poolen som testbar cyklist igen...
Hmm, Astana 2009 TdF laguppställning:
Armstrong
Contador
Leipheimer
Klöden
Brajcovic
Horner
å sen förstärker de nog ytterligare. Tveksamt om US Postal eller Discovery någonsin var starkare? Men sen ska de kunna köra som ett lag oxå... Ska bli kul att följa utvecklingen iaf!

Jesper Sundewall sa...

Ja, det är onekligen ett fruktansvärt lag de kan mönstra på startlinjen.