onsdag, juni 20, 2007

Det där jävla internetet

Skulle bara köpa ett par fulhjul att använda vid träning på min nya tempohoj. In på Bike24.com, Campagnolo Khamsin var det ja, lägg i varukorgen. Just ja, en krans måste jag ju också ha, Veloce 12-23 blir skitbra. Hmm, undrar om jag inte behöver en till hastighetssensor för cykeldatorn - att ha på tempohojen alltså. Jodå, det behöver jag absolut. Några extraslangar är också alltid bra att ha hemma. Supersonic - 45 gram!!! Och så billigt sen. Lika bra att köpa fyra när jag ändå är på gång - frakten blir ju densamma ändå. Kanske behöver jag också en ny sadel till mitt singlespeed bygge, den gamla gula funkar ju inte till en ram i British Racing Green. Ritchey comp marathon vad där det? Skit samma, den är billig. Tjofadderittan. Bara att knappa in kortnumret och adressen. Oj så enkelt det är. För enkelt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Been there, done that but didn't get a fucking t-shirt. It's not included in the price :-)

Och sen bara fortsätter det jävla skitnätet att ta överens liv, för efter en order sitter man och glor på trackingnummer för att se hur snabbt ens paket rör på sig... Eller var det nu har fastnat.

Jesper Sundewall sa...

Ja, visst är det förjävligt! Har varit mycket att hålla reda på senaste veckan. Kamera från Umeå, cykelsaker från Tyskland och Sneakers från USA. Pust, helt slut. Hoppas grejerna kommer snart, jag behöver shoppingsemester.

Sen kommer miljöbovsångesten som ytterligare ett brev på posten efter alla paket jag flyger fram och tillbaka över världen...

Anonym sa...

Slutsatsen jag drar av inlägget: Åhå, Bike24.com...måste man ju prova...
Suck...
Har själv på allvar börjat jämföra de olika sajternas pakettrackingtjänster som ett viktigt led i beslutsprocessen när ett köp skall placeras.
Suck...

Jesper Sundewall sa...

När det kommer till snabba leveranstider så slår hitills ingen probikekit.co.uk. Från beställning till leverans (från UK) på två dagar! De har grymma priser på Look Keo Carbon-pedaler - och skickar dem fraktfritt. Bara ett tips.

Anonym sa...

Tack för tipset. Sitter nu och väntar på ett kit med fraktfria kläder :-) Fast de var rätt dyra; hela 50 spänn för tre tröjor och två par bibshorts. Man torskar på kursen när man handlar i pund ;-)