måndag, juni 25, 2012

Förra måndagen så fick jag och Rytz till en efterlängtad löprunda. Vi är båda inte särskilt bra på just löpning, därav är vi varandras optimala sällskap. Det var så trevligt att springa att jag var på't igen redan på onsdagen. Det var en helt vanlig joggingtur utan några större ansträngningar, men likväl så gick det åt helvete. Någonstans vid 6 kilometer hugger det till distinkt i vaden. Inga tvivel, en början till muskelbristning. Så jag stannar direkt, och tur var väl det för minuterna efter linkade jag ordentligt.

Nåja, det blir nog bra med en veckas vila eller två från löpningen. Detta fick till följd att jag dammade av cykeln som stått där och möglat ett bra tag. Nu har jag hunnit med två turer på lika många dagar. Väljer att inte kalla det träningspass eftersom jag mest myscyklat ett par timmar var gång, med fokus på upptäckande av nya platser. Samt en och annan fartökning förstås.

I förrgår hälsade jag på kungen t.ex. Och sen igår så kollade jag in den nya mutarenan i Solna. Jag svängde även förbi och morsade på Daniel, Estelle och Victoria i hagaparken. De har ju fått det så himla trevligt hemma. 



Inga kommentarer: