fredag, augusti 06, 2010

Dags igen

Så är det dags för en cykelresa igen och nu blir det franska alperna. Där har jag ju varit förut, men det kommer att bli en hel del nya bekantskaper också. Vi avlsutar vi med Alpe d'Huez och det är en topp som jag har en del fina minnen från, däribland avstickaren som vi gjorde på Route Rouge.



Hur som helst kommer det att bli en jobbig vecka och med tanke på hur lat jag har varit tidigare i år. Aprilresan var ju inte en toppformad upplevelse precis och även om jag är lite piggare i benen nu, så vet jag inte riktigt var jag står. Det kan bli en smärtsam upplevelse det här. Tur att omgivningen kommer att distrahera mig en hel del.

2 kommentarer:

Mikael Kippilä sa...

Tjena!
Var nere och körde Alp d´Huez för
en vecka sedan, grym upplevelse
med alla cyklister i backen..

Vore kul om du tog en tid på sträckan, från backens början till Mål banderollen.
Själv tog jag stigningen på 61min.

/ Micke

Anette Kiss sa...

Jag läste tyvärr inte din kommentar förrän nu, när jag redan har kommit hem. Jag har alltså ingen tid med mig. Jag borde väl klocka mig nästa gång. Det kommer att bli fler gånger. Den planerade Iseranklättringen ställas in pga dåligt väder (hård blåst var kanske främsta anledningen). Den stigningen ligger fortfarande och lockar + att jag har upptäckt en hel del till områden som jag vill cykla i. Jo men visst ska jag tillbaka.