söndag, december 30, 2007

Estetik

Min nya klubb - Crescendo Velo - kommer ha kläder som går i svart och vitt. Är inte redo att dela med mig av klubbdesignen ännu, men det kommer snart. Dock har valet av färger skapat allvarliga problem.

Det är nämligen så att alla mina cykelsaker nu går i svart och vitt. Båda mina cyklar är svarta och vita. Allt på dem är svart och vitt (förutom månne mina Tunenav och Zipp dekaler - men det kan jag leva med). Svart och vitt är sketasnyggt men det kommer totalt att skära sig med mina Sidiskor som är blå/svart/röda. Inte okej.

Sålunda måste jag snarast köpa nya skor. Funderar givetvis på ett par Sidi Ergo 2 Carbon

Eller varför inte ett par Lake? Schwinigt snygga.

Andra tips?

Och sen måste jag köpa en ny hjälm också. Vi hade planer på att ha en teamhjälm, men i synnerhet jag verkar ha en udda huvudform och har svårt att trivas i de hjälmar övriga i teamet förselår.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Satsa på Lake CX400. Dom går att värma i ugnen hemma i köket och forma efter foten, om och om igen.

Anette Kiss sa...

Det kostar att ligga på topp, så först och främst se till att köp ett par vita och två gå för Lake för de är så snygga (förutom att de är anpassningsbara t din fot se ovanstående kommentar).

Solen skiner och jag sitter i cykelbyxor. Vad gör jag framför datorn? Jag har ju redan kollat väderutsikterna för dagen.

Anonym sa...

Jag röstar på vita Lake. Det gula på Sidi stör helhetsintrycket något. För en äkta cykelmupp bör estetiken var av central betydelse.

Anonym sa...

Tänk praktiskt, skippa vita skor, de blir solkiga efter ett tag...

Anette Kiss sa...

Nej Jeppe!!! Tänk inte praktiskt. Tänk estetik. Tänk vad snyggt det kommer att vara med vita skor till din vita dräkt.

Du har ju dessutom dina gamla som du kan köra med under "opraktiska förhållanden" om det skulle behövas.