måndag, augusti 31, 2009

Testlopp - Huaröd Hors Categorie testlopp

Om saker och ting faller väl ut, så kommer ett nytt motionslopp att se dagens ljus under 2010. Det har förutsättningar att bli riktigt bra - masstart, vackra miljöer, en del höjdmeter som ska passeras och så vidare. Var med och prova redan i år. Det går bra att anmäla sig fram till 3/9 via ett mail till ck@fitforfight.se

"Vi har glädjen att inbjuda er till test av vårt motionslopp med planerad premiär 2010.

Den 6 september kommer vi att samlas i Löddeköpinge för gemensam färd till Huaröd, vilket är det planerade centrum för Huaröd HC. Motionsloppet kommer anordnas med 3 distanser; 134 km, 82 km och 41 km, gemensam start & tidtagning. Vi planerar att ha 4 st bergspris och vinnaren i bergstävligen kommer att få en unik bergatröja. Detta gäller både för testloppet och när vi kör igång motionsloppet 2010.

Distansen vi kommer att köra 6/9 är 134 km.

Mötesplatsen är Tolvåkerskolan i Löddeköpinge 10:00, för gemensam avfärd till Huaröd, där vi börjar cykla strax efter kl 11:00.

OSA 090903 maila ck@fitforfight.se"

4 kommentarer:

Anonym sa...

Menar ni Huaröd vid Degeberga får jag tyvärr meddela att vårt statliga vägverk varit vänliga nog att nyligen förse några av backarna i omgivningen med ny "öststatsbeläggning", dvs makadam som sprids på kall tjära..

Anette Kiss sa...

Nej, nej, nej! Hur kan de göra så? Hoppas att det inte gäller de backar som är utvalda för loppet. Jag har blivit mer sadelömtålig för varje säsong. Annars, ja, det är den delen av Skåne som åsyftas.

Anonym sa...

Nylagd skitbeläggning på sträckan/backen:
1. Degeberga-Lillehem
2. Degeberga-Kyllingaröd-Huaröd
Låg fart (mycket lös sten) och mycket punkaskydd i däcken rekommenderas!

Anette Kiss sa...

Det här ska jag skicka vidare till loppets pappa. Tack för varningen.