fredag, december 12, 2008

Kommentarer

Läste i kommentarerna till mitt inlägg om licensbyte
Anonym Anonym sa...

Man blir inte bättre cyklist bara för att man byter från senior/veteran till elitlicens! Man blir bättre cyklist genom att cykla mycket!

Nedrans - måste jag träna också?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det var f-n den dummaste kommentaren jag läst. Om man inte fattar att elittävlingar är det stället där man får bäst utmaningar och de hårdaste tävlingarna, och därmed bäst utvecklas som tävlingscyklist, så borde man syssla med någon annan sport. Lr är det kanske någon som vill försöka säga att det är coolt att elitträna men sen köra i veteran?

Jesper, du gör det som är rätt. Dvs kliver upp om man vill få utmaning. Cred!

Anonym sa...

En annan aspekt av det här med hur man blir bra, är att man blir bättre på att tycka om man inte är anonym när man tycker.

Anonym sa...

Det dummaste jag läst? Då har du nog inte läst så mycket! Det är bara i cykel man kan säga att man ska åka elit nästa år Jmf gärna med hockey eller fotboll : nästa år ska jag spela elitfotboll. Svagsint och jag menar att man borde få kvalificera sig innan man kan gå upp i elit. Det är dessutom skillnad på att delta i Elit och tävla i veteran, att bara sitta med i en elitklunga har inget med tävling att göra. Bättre att köra i en klass där man har chans att verkligen tävla.