söndag, december 14, 2008

Gran Fondo 5 Terre och CykelTours


Någon har visst anpassat sig till italienska tidsförlopp, för aktualiteten på inläggen sker med en viss tidsfördröjning. Från Gran Fondo 5 Terre som gick av stapeln i september (i år, dock i år), skickas det nu ut foton på deltagarna. Ingenting har hamnar i mitt brevinkast, men jag har fått se andras, vilket uppskattas. Själv räknar jag med att mina bilder kommer i april alternativt att de är borta för alltid. Det var ju egentligen meningen att det vid det här laget skulle ha skrivits ett inlägg om hur loppet gick för mig och visst kan det komma att hända så småningom, men tillsvidare kan jag citera en text som finns på loppets hemsida.

"Il secondo aneddoto da ricordare riguarda il vincitore del trofeo come gruppo più numeroso. La Cykel-Tours Sweden è arrivata a Deiva dalla fredda Svezia con i suoi 28 ciclisti, che hanno sicuramente riscaldato l'uggiosa giornata deivese."

Ser man på om inte CykelTours är omnämnt, då vi vann pokalen för lag med flest deltagare. 28 cyklister, som hade anlänt från kalla Sverige (och så vidare). Vi vann sedan logiskt även pokalen för utländskt lag med flest deltagare och så lyckades PH sopa hem pokalen för snabbaste icke-italienare. Det var en lätt nöjd PH som mötte oss andra i mål.

Själv syns jag på inte mindre än två bilder på samma sida, där de beskriver årets upplaga av evenemanget. Först som en prick i startfållan och sedan som en tydligt urskiljbar hästsvans bakom Pedale Bianconero-damerna.

Inga kommentarer: