tisdag, april 15, 2008

Svart på vitt

Det blir en hastigt påkommen resa till Lund på söndag, dagen efter årets tävlingspremiär. Det är lite jobbigt givet allt flackande som varit på senaste tiden, men samtidigt roligt eftersom jag får chansen att testa formen. På riktigt.

Tisdag kväll nästa vecka är laktat- och VO2 max test inbokat hos Christian på Fit For Fight. Han kommer för övrigt även upp till Östgöta och jag hoppas att jag visa upp mig från min bästa sida då.

Angående Östgöta tycker jag det är svårt att veta hur formen skall toppas. Idag har jag till exempel kört ett ganska hårt intervallpass, dock utan att dra på mig mjölksyra. Nu skall träningen lättas upp fram till på Lördag - men samtidigt vill jag behålla viss intensitet för att känna att jag är på G.

Är väl medveten om att jag skulle kunna toppa mer, men jag vill ju inte heller toppa för mycket - det är ju bara säsongens första tävling.

Jag höll ju på med simning i min ungdom, och det kändes som det var lättare att känna när jag var i bra form och när jag inte var det. Eller så var det bara för att jag hade större erfarenhet.

Förvirrat - javisst.

Inga kommentarer: