söndag, oktober 26, 2008

En vinst till

Alltså jag vann en hjälm också och den är signerad.

Med tanke på att min gamla faktiskt börjar bli just lite gammal, samt att jag visst vurpade lite på det där hopplösa spåret vid Sandskogen, Ystad förra helgen passar det alldeles utmärkt. Chanslös, när det var så där lagom regnblött och ouppmärksam som jag var, så fick hjälmen sig en lätt stöt. Cykeln klarade sig fint däremot. Jag börjar bli duktigare på det nu (vågar man skriva det?)

Nu börjar blåmärkena blekna och sårskroporna falla av och med en ny hjälm och kaffe i ryggsäcken, samt de sista två passen framför mig så känns livet fint. Tack Stickan för att jag fick ta en timme av dig.

Det verkar bli 9 spinningpass totalt, vilket fungerar bra. Det där body balancepasset däremot, fick mig inte att känna mig som någon smidig atlet precis. Hur som helst. Foton kommer. Det här är bra. Kom hit nästa år!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Starkt jobbat! Låter som om du får in många timmar i träningsdagboken den här helgen?
Bild på hjälmen, laget och resten av helgen vore kul!
/Joachim

Anette Kiss sa...

Tack, fast egentligen inte. Det var det första jag gjorde - helt ouppvärmd och jag var på väg till det första spinningpasset så jag var lite jäktad, men det gick ju bra ändå. Ettan Åsa Erlandsson var helt outstanding.

Kaffet och hjälmen kan jag fixa. Sedan är det bara massa suddiga bilder från mobilkameran. Däremot så passade Christer på att ta lite foton när han gav mig priset.

http://www.rosabandet24timmar.se/2008/10/26/en-glad-cykelmupp/

Löjligt pigg och fräsch (nja, men i alla fall). Det kan bli en tung dag på jobbet imorgon.

Anonym sa...

Bra jobbat Anette. Du är ju grrrym ! Kul att vi sågs. Som sagt : Peter har lagt in film från Cinque Terre på Klackes bildarkiv..
Nice! med Susannes hjälm! Vilken grej! Bra kämpat!
Ha det!
Marie-Louise Johansson

Jesper Sundewall sa...

Kollade snabbt runt på nätet och ser att hon kör med helvit hjälm - snyggt! Eller har hon gett er några gamla hjälmar?

Anette Kiss sa...

Hej Marie-Louise

Tack, tack.

Svenska cykelvärlden är liten, vilket gör att man stöter på varandra rätt ofta som tur är :) Vi lär nog synas i ett eller annat sammanhang. Kanske på en annan CykelToursresa. Ett vädligt trevligt sammanshang isf :)

Får kolla filmen med en gång...

Jeppe - bild kommer.